Verklaring moderne slavernij

MODERNE SLAVERY ACT 2015: SLAVERY EN MENSELIJKE VERKEERSVERKLARING

INLEIDING VAN DE DIRECTEUR
SupplyPoint streeft naar onverdraagzame integriteit en de hoogste normen voor zakelijk gedrag. Onze inzet is fundamenteel voor de kernwaarden en overtuigingen van de medewerkers en investeerders van SupplyPoint en is een integraal onderdeel van de wereldwijde gemeenschappen waar we zaken doen. Bij het selecteren van leveranciers en aannemers werkt SupplyPoint hard om gerenommeerde zakelijke partners te kiezen die zich houden aan de ethische normen, waarden en aangetoonde zakelijke praktijken die compatibel zijn met die van Supply Point.

ONZE ZAKEN 
Wij zijn leiders in intelligente inventarisoplossingen, productie van geautomatiseerde point-of-use inventarisatiesystemen en de ontwikkeling van innovatieve softwareoplossingen. Met verkoop-, engineering- en productiefaciliteiten in Noord-Amerika en Europa, en verkoopkantoren in Zuid-Amerika en Azië-Pacific, maken we deel uit van de TPI-groep, en ons ultieme moederbedrijf is TouchPoint Inc, dat zijn hoofdkantoor heeft in de VS.

ONS BELEID INZAKE SLAVERTIE EN MENSENHANDEL
We streven ernaar ethisch te handelen en alle toepasselijke wetten in al onze zakelijke relaties na te leven. Van onze leveranciers en aannemers wordt verwacht dat zij de mensenrechten ondersteunen en respecteren en medeplichtigheid aan mensenrechtenschendingen voorkomen, waaronder mensenhandel, slavernij of seksuele uitbuiting.

DUE DILIGENCE-PROCESSEN VOOR SLAVERY EN MENSELIJK VERKEER
Wat betreft openbaarmakingen met betrekking tot mensenhandel en slavernij, verwacht SupplyPoint dat leveranciers en aannemers voldoen aan de hierboven beschreven verwachtingen. We selecteren leveranciers en aannemers die onze waarden en toewijding aan de hoogste normen van integriteit en ethisch zakelijk gedrag ondersteunen.

VERDERE STAPPEN
Na een evaluatie van de effectiviteit van de stappen die we dit jaar hebben genomen om ervoor te zorgen dat er geen slavernij of mensenhandel in onze toeleveringsketens is, zijn we van plan te eisen dat al onze belangrijkste leveranciers ondertekenen dat ze voldoen aan de zakelijke gedrags- en ethische verwachtingen van SupplyPoint.

Deze verklaring is opgesteld in overeenstemming met sectie 54 (1) van de Modern Slavery Act 2015 en vormt onze verklaring over slavernij en mensenhandel voor het boekjaar dat eindigt op 31 december 2016. 

Supply Point Systems Limited
Datum: 3 oktober 2017